Laagste prijs garantie
Bij Annlingerie.nl shop je altijd het voordeligst. Wij vergelijken regelmatig onze prijzen met andere winkels om jou ervan te verzekeren dat je bij ons altijd van de laagste prijs profiteert. Heb je ergens anders een identiek product toch goedkoper gezien binnen 7 dagen na jouw aankoop bij Annlingerie.nl? Laat het ons weten, dan betalen wij jou het verschil terug.
Om de prijsgarantie te kunnen verkrijgen, dien je wel aan te kunnen tonen dat de concurrent goedkoper is. Dit kan door een print van de desbetreffende website, folder of flyer aantoonbaar gemaakt worden.

Je ontvangt bij Annlingerie.nl het product voor dezelfde (lagere) prijs die je bij een andere Nederlandse winkel gezien hebt, mits:

- Het maximaal 7 dagen geleden is dat je je aankoop bij Annlingerie.nl gedaan hebt.
- Het aangeboden artikel in nieuwstaat, direct leverbaar en in originele gesloten fabrieksverpakking is.
- Aan dezelfde verkoop-, leverings-, retour- en actievoorwaarden wordt voldaan.
- Laagste prijs garantie is alleen geldig vóór aankoop van een stuk product.
- Maximale retour is €20,- per klant.
- Het artikel wordt aangeboden door een Nederlandse winkel, voorzien van een fysieke winkel en officieel erkend door de leverancier. Daarom geldt dit niet voor prijzen van vrije handelaren, buitenlandse leveranciers of particulieren, die een keer een artikel verkopen.
- Het artikel moet duidelijk geprijsd zijn. De prijs moet controleerbaar zijn. De laatste prijscheck wordt gedaan door Annlingerie.nl
- Laagste prijsgarantie geldt niet voor speciale acties, acties die korter lopen dan 5 dagen en showroommodellen. Niet geldig op occasions en outlet modellen.
- De laagste prijsgarantie geldt voor identieke artikelen.
- Er kan tot 7 dagen na de aankoop aanspraak gemaakt worden op de laagste prijsgarantie.
- De laagste prijsgarantie geldt niet voor concurrenten, zakelijk klanten en wederverkopers.
- De laagste prijsgarantie geldt niet voor veilingen. Prijzen die in het kader van (internet-)veilingen tot stand komen, kunnen niet vergeleken worden met de permanente voor alle klanten geldige prijzen van Annlingerie.nl.
- De laagste prijsgarantie geldt niet voor prijzen die alleen gelden voor een beperkte klantenkring. De laagste prijsgarantie geldt voor de prijzen van onze concurrenten die zijn toegekend aan een artikel en aan alle klanten aangeboden wordt. Individuele aanbiedingen zijn daarom geen basis voor een prijsgarantie. De laagste prijsgarantie geldt niet voor aspecifieke voordelen of bonussen.
- De laagste prijsgarantie geldt niet voor prijsgaranties.

Lagere prijs gezien? Klik hier om het ons te melden.

 

 

© 2019 - 2024 Annlingerie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel