Betaalmethoden


Overboeking
Betalingen aan Annlingerie.nl kunnen gedaan worden op de volgende manier:

Overboeking naar rekening:
NAAM: AnN Jak
IBAN: NL13 INGB 0007 4133 02
BIC: INGBNL2A

Geef bij betalingen altijd het factuurnummer op. Deze vind je op de factuur die je van ons ontvangt.
Ze zijn ook in te zien in jouw account,  indien je beschikt over de inlog gegevens. De inlog gegevens bestaan uit een email adres en een zelf gekozen wachtwoord welke per email zijn toegestuurd. Inlog- gegevens kwijt; dan kun je die ook opvragen wachtwoord vergeten functie.

iDEAL

iDEAL, direct betalen vanuit je bank.
Verwerking direct

Gebruik je internetbankieren, dan kun je met iDEAL direct, eenvoudig en veilig afrekenen in de vertrouwde Internet-betaalomgeving van je eigen bank. Als Internetbankierder log je op de gebruikelijke wijze in bij de bank: je hoeft er niet voor aan te melden. Er zijn geen extra kosten aan verbonden.
Meer informatie over iDEAL

PayPal

Betalen met PayPal is shoppen zonder zorgen en anoniem betalen Naast het feit dat PayPal jouw gegevens beschermt, helpt bij evt. meningsverschillen, vergoeden zij nu ook de retourkosten indien het ontvangen product niet voldoet aan de verwachting.
 
Bancontact

Naast Betalen middels Overboeking kunt u vanuit België ook betalen met Bancontact. Met Bancontact (voorheen bekend als Bancontact/Mister Cash) kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. Bancontact maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.
Meer informatie over Bancontact

SOFORT Banking

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 8 Europese landen (NL, BE, DU, AT, PL, ES, IT, CH) en zeer populair is in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens zoals het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. Voordeel hiervan is dat hier dus geen menselijke fout gemaakt kan worden. SOFORT voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is eenvoudig en snel.

Een SOFORT betaling bestaat voor een klant uit 4 stappen:

De klant selecteert zijn land en de bank waarmee de betaling wil verrichten.
Klant bevindt zich op het login-gedeelte van het beveiligde betalingsformulier. Hij meldt zich aan met zijn gegevens voor internetbankieren.
Klant bevestigt de overschrijving met pincode of kaartlezer.
Klant ontvangt een bevestiging van de overschrijving en/of bevestiging van de bestelling van je webshop.

Credit card

Je kunt bij Annlingerie.nl betalen met je creditcard (VISA of MasterCard). Op deze manier kan de klant erop vertrouwen dat de aankoop vertrouwd en veilig is. Daarnaast is onze site extra beveiligd (te zien aan het slotje met daarachter 'https' - bovenin de zoekbalk). 
Voor betalingen met de creditcard hoef jij je nergens aan te melden.
We rekenen geen extra kosten voor het gebruik van de creditcard.

Klarna Pay Later

‘Achteraf betalen’ geeft de klant de mogelijkheid om binnen 14 dagen te betalen. Zodra de bestelling verzonden is ontvangt de klant de factuur via Klarna. De daadwerkelijke betaling regelt de klant zelf met Klarna.
Binnen 1 week na levering ontvang je per e-mail je factuur van Klarna. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om het bedrag aan Klarna te voldoen via iDeal of bankoverschrijving. Klarna is op dit moment alleen als betaalwijze te kiezen voor orders tot €250.-. Klarna heeft een eigen acceptatiebeleid waar wij geen invloed op hebben. Indien je Klarna betaling niet geaccepteerd wordt en je inzicht wil in de reden daarvan, dan kan je rechtstreeks contact opnemen met Klarna via klarna.nl. Lees ook de algemene voorwaarden van Klarna voor achteraf betalen. Voor de betaalmethode achteraf betalen, worden € 9,90 kosten in rekening gebracht.

© 2019 - 2024 Annlingerie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel